Indeed

Články označené štítkem Indeed

Jedním z dominantních agregátorů pracovních nabídek je Indeed, americká globální platforma pro hledání práce, která byla založena v roce 2004. Tato platforma je filiálkou japonského podniku Recruit Co. Ltd. Centrální kanceláře Indeed se rozprostírají v Austinu, Texas a ve Stamfordu, Connecticut, přičemž firma disponuje také dalšími pobočkami na mezinárodní úrovni.

Indeed nabízí pracovní příležitosti ve více než 60 státech a je dostupný v přes 25 jazycích. Indeed funguje také jako reklamní platforma, kde mohou firmy publikovat inzeráty pod vlastní značkou. Kandidáti mají možnost vytvářet své CV s využitím různých šablon a barevných schémat. Toto CV je pak možné stáhnout a přiložit k nabídce práce jako přílohu. Platforma také umožňuje filtrovat pracovní pozice podle různých kritérií, jako jsou lokalita, mzdové ohodnocení, vzdělání nebo typ pracovního úvazku. Pro zaměstnavatele je dostupná funkce hodnocení kandidátů na základě CV nahrávaných do systému.

Indeed je členem skupiny Recruit Holding a k roku 2023 má ve svém týmu přes 12 000 zaměstnanců globálně. Jeho webové stránky každý měsíc zaznamenají přes 250 milionů návštěv, což jej umísťuje na druhou příčku mezi pracovními agregátory co do návštěvnosti.

Indeed se vyprofiloval jako klíčový nástroj pro zaměstnavatele a ty, kteří hledají práci. Poskytuje široké spektrum služeb a funkcí, které usnadňují jak vyhledávání práce, tak i vystavení pracovních míst.
Chyba | JenPráce.cz
JenPráce.cz

Někde se stala chyba

JenPráce.cz

Omlouváme se, ale něco se pokazilo a stránku se nám nepodařilo zobrazit. Zkuste to prosím za chvilku nebo opakujte požadovanou akci.

Zkuste přejít na naši úvodní stránku Jenpráce.cz

error 500

JenPráce.cz – nejoblíbenější místo, kde hledat práci a zaměstnance.
© 2016–2023 Coweo Technologies s.r.o., všechna práva vyhrazena